Casio USA Memperkenalkan Jam Casio Pro Trek PRTB70 Fish In Time - GShock Malaysia Fans
Pro Trek

Casio USA Memperkenalkan Jam Casio Pro Trek PRTB70 Fish In Time

Casio USA Memperkenalkan Jam Casio Pro Trek PRTB70 Fish In Time. Amerika Syarikat tidak mendapat banyak jam terbaru Casio Pro Trek untuk diperkenalkan kepada pasaran mereka, tetapi kali ini, mereka akan mendapat Siri Casio Pro Trek PRT-B70 "Fish In Time" yang disambungkan Bluetooth. Khabarnya ia akan diperkenal kan pada bulan November 2020. 

Ketiga-tiga model debut ini akan tersedia di pasaran Amerika Syarikat dengan koleksi warna hitam PRTB70-1, PRTB70-2 biru, dan PRTB70-5 coklat dan hijau. Setiap model mempunyai harga senarai USD240 (MYR1,000). 

Sumber : Casio International ProTrek


Casio Pro Trek PRTB70 Fish In Time

Pro Trek PRTB70 Fish In TimeKini semua model ini tersedia untuk pra-pesanan di Amazon dengan harga lebih murah.

PRTB70 mempunyai ketahanan air 200 meter, Quad Sensor (sensor tekanan dengan altimeter dan barometer, kompas, termometer, dan penghitung langkah), grafik pasang surut, data bulan, waktu matahari terbit / terbenam, waktu dunia, lima penggera harian, jam randik 1/100 (24 jam), pemasa undur (60 minit), petunjuk lokasi dengan fungsi mundur, pencari telefon, dan lampu LED berganda. 

Yang benar-benar membezakan PRTB70 adalah ciri Fish In Time, yang menunjukkan masa terbaik untuk memancing, dinilai pada skala 1-4. Terdapat juga fitur penggera memancing dan fungsi memo memancing untuk merakam hasil tangkapan.

About MrJocko

0 Comments:

Catat Komen

Dikuasakan oleh Blogger.