Model-Model Terbaru GShock Julai 2021 Hampir Dead Stock

Model G-Shock berikut tidak lagi dalam pengeluaran, menurut G-Shock Jepun. Status "penghujung pengeluaran" biasanya berlaku untuk semua model antarabangsa yang berkaitan. Dengar kata model-model ini model hampir deadstock.

GA-2100HC-2AJF: Model kerangka jernih dan biru ini baru saja dirilis pada bulan Mei, bersama dengan model kerangka hijau dan oren di bawah. Model-model ini nampaknya tidak larut secepat beberapa model GA-2100 sebelumnya, tetapi mungkin tidak lama lagi.

MTG-B2000PH-2AJR: Walaupun harga runcit $ 1,100, "Blue Phoenix" adalah salah satu model G-Shock edisi terhad yang paling popular sejak kebelakangan ini dan cepat habis dijual di mana-mana sahaja.

GWF-A1000RN-8AJR: Kerjasama Tentera Laut Diraja masih tersedia di beberapa peruncit yang sah di A.S. (sebagai GWFA1000RN8A), tetapi mungkin tidak lama.


GShock Japan

GShock Japan 1

GShock Japan 2


GShock Japan 4GMW-B5000GD-4JF: Walaupun nama model yang diakhiri dengan "JF" menunjukkan bahawa ia mungkin sudah lama berlalu, kotak logam penuh emas mawar telah menamatkan pengeluaran. Ia masih tersedia dari banyak peruncit di A.S. (sebagai GMWB5000GD-4).


GShock Japan 6

GShock Japan 7
MTG-B2000SKZ-1AJR: Kolaborasi edisi terhad ini dengan jenama fesyen China Sankuanz hanya dikeluarkan di Jepun, Asia, dan U.K.

DW-5600SKE-7JF: Kami menjangkakan versi kerangka yang jelas dari siri persegi klasik ini akan berada dalam barisan aktif lebih lama, tetapi seperti GA-2100SKE-7AJF, ia telah dihentikan. 

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama