Super Rare Terbaru Casio X Pac-Man Jam Tangan Casio Vintage

Akaun Twitter rasmi G-Shock dari Jepun baru-baru ini mengadakan kerjasama jenama Casio yang akan datang dengan permainan video 1980-Pac yang sangat berjaya. Posting tersebut bertuliskan "Casio x Pac-Man," dan videonya mengatakan, "Casio Vintage x Pac-Man," jadi nampaknya kolaborasi ini dilakukan dengan siri Casio Vintage dan bukan G-Shock. Penyampaian semula kes dalam video nampaknya merupakan jam tangan Casio Vintage.Jarang disiarkan di akaun G-Shock dan bukan akaun Casio utama (walaupun ia ditweet semula di akaun Casio), Ia mungkin strategi pemasaran dan ia akan sesuai dengan peminat G-Shock. 

Kami mengharapkan jam tangan Casio Pac-Man ini akan mempunyai peminat tersendiri. Lebih mengagumkan jika permainan Pac-Man yang dapat dimainkan di atasnya. 

Berdasarkan bentuk casing belakang dan lokasi label butang di atasnya, kemungkinan jam tangan ini dibina dari beberapa model kalkulator seperti Casio CA-53WF.

Timex juga merilis beberapa jam tangan kolaborasi T80 dengan Pac-Man pada tahun 2020. Jam tangan ini menampilkan grafik Pac-Man di wajah, case case, dan clasp, dan mereka dapat memainkan melodi Pac-Man. 

Baca : Kalau Ke Tokyo Ini Lokasi Kedai Jam G-Shock Murah


Video Casio X Pac-Man1 Ulasan

Terbaru Lebih lama